Pages

Saturday, March 12, 2011

Thai Lakorn !

Salam sejahtera semua.. 
Hahahaha, mesti ada yg tertanya2 kenapa la aku suka drama thai ni kn?
Sbnarnya gini, aku da boring gile layan drama korea, so terasa nak berubah angin la plak.. hi9
Lg pun drama thai ni xkurang best nya.. pelakon pun hensem n cute2..
Tp yg paling penting bg aku, storyline yg menarik membuatkan aku tertarik.. ha8
Bukan senang nak cari thai lakorn yg ada eng subtitles taw,
susah pyh aku wat research n download semua ni,,hi9
Credit to Hazwani Hanipa, thanx a lot coz sudi bertukar2 cite thai ngan aku..

Duang Jai Akkanee 
Fai & Jeed

Kaew Tah Pee
 Chisanu & Nathlada


  Wanida
 Major Prajuab Mahasak & Wanida

 Soe Sanae Ha ( Love Chain)
Ra Mate & Pra Lee
  *yg ni xde eng subs tp aku ttp suka even xpaham.. hi9

  Wimarn Sai 
Phanind & Alisara


 Sawan Biang (Paradise Diversion)
 Kawee & Narin



3 comments:

  1. saya pun suka sgt citer thai..mmg bestttt siot..

    ReplyDelete
  2. heyy.. terharu yer aku..hahha
    waaa,, byak lg lakorn yg bru waaa..tp xsempat nk dload lg laa my dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni cito lamo nih.. hok baru malah boh dale blog.. ha9

      Delete